Knerten

Anita Guttelvik - pedagogisk leder
Utdannet barnehagelærer i 1996. Har jobbet som avdelingsleder i flere ulike barnehager, men vært ansatt som pedagogisk leder i Melgård barnehagen siden høsten 2012. Brenner for at barn og voksne skal være i et miljø med humor og glede, hvor man har opplevelse av mestring og i et miljø hvor man er trygg nok til å være seg selv sammen med andre.

Victoria Aas - barnevernspedagog
Nyutdannet barnevernspedagog juni 2021. Fyller rollen som barnehagelærer samtidig som hun tar videreutdanning innen barnehagepedagogikk.

Marit Guslund Hagen - barne- og ungdomsarbeider
Vært ansatt i barnehage og SFO siden 1999. Ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2001. Jobbet i Melgård siden oppstarten i 2002.

Iwona Koryzna - barne- og ungdomsarbeider
Har vært ansatt i barnehagen siden 2007. Ferdig utdannet barne. og ungdomsarbeider i 2008

Hilde Sannes - pedagogisk medarbeider
Vært ansatt i Melgård barnehage siden oppstarten i 2002. Har stor interesse for dyr og mennesker, samt kunstneriske uttrykksformer.